Dolazak na satove

Ususret blagdanima i svemu lijepom što nam nose, kao i mnoštvu obaveza koje želimo obaviti prije njih, želimo vas podsjetiti na pravovremeni dolazak na satove.

Read more
Akupresura i refleksologija

Srdačno vas pozivamo na jedinstvenu radionicu akupresure i refleksologije na kojoj će vam Željka Ciganović, magistra znanosti joge, na jednostavan način približiti drevna znanja o akupresuri te vas naučiti kako je sami možete primjenjivati na sebi i svojim bližnjima.

Read more
Bowspring Masterclass

Bowspring yoga je mekana praksa u kojoj ćete jednako aktivirati prednju i stražnju stranu tijela te fasciju – tanku ovojnicu koja prožima cijelo naše tijelo i u kojoj između ostalog pohranjujemo i naše emocije.

Read more
Radionica – Svakodnevni dodir

Dodir je vrlo važan element ljudskog razvoja. Djeluje smirujuće, opušta, smanjuje stres, ubrzani rad srca, tlak, ima terapeutske efekte – donosi olakšanje kod boli, doprinosi emocionalnoj stabilnost.

Read more
Putovanje na oblaku

Opuštamo se i ozdravljamo u svijetu mašte. Kroz meditaciju i vizualizaciju umirujemo svoje misli i tijelo te odlazimo u nove sfere i nove svjetove u kojima ćemo utišati svoje misli i pronaći izgubljeni dio sebe.

Read more