Krunoslav Šale rođen je u Zadru 1976. g. S Vedskom mudrošću i yoga procesima prvi se put susreće 1994. g. kod svog budućeg mentora Kakudmi Dasa (Kristijana Kolege), gdje pronalazi odgovore na esencijalna pitanja. No, pravi zov za slijeđenjem vedske prakse budi se tek 2011. godine. Dvije godine kasnije, odlučuje napustiti svoj stalan posao u Hrvatskoj pošti, te pronaći istinski i trajni mir, sreću i zadovoljstvo u ozbiljnijoj i posvećenoj yogijskoj praksi.

S prvim, kako kaže, skromnim koracima u yogi kreće 2014. godine što ga je jako privuklo, a posebice efekti yoge: smirenost, bolji fokus, kontrolirani dah itd. Uvidjevši da i yoga dolazi iz Veda, privlačnost biva još jača. Krajem 2015. godine odlazi u London gdje se po prvi put susreće s osnivačem Dharma yoge Sri Dharma Mittrom, u kojem pronalazi veliku inspiraciju.

Godine 2016. produbljuje svoju praksu u Zagrebu upisujući TT 200 u Divya Yoga School. O sustavu Dharma yoge educira se kod učiteljice Sandre Petre Pintarić, a iste godine počinje voditi i satove yoge u Anahata Yoga Studiju u Zadru.

Više puta je bio na radionicama Dharminih učenika (Shir Shemesh, Amitai Cohen, Yiannis Andritsos). Godine 2017. drugi put odlazi u London na radionicu sa Sri Dharma Mittrom, a godinu kasnije, 2018. upisuje TT 500 u Divya Yoga School i nastavlja sa školovanjem pod vodstvom Sandre Petre Pintarić. Njegova je želja do kraja se života posvetiti studiranju yogijskog, odnosno, vedskog znanja.