Dragi naši,

zbog kasne obavijesti i objave epidemioloških uvjeta, odgađamo otvaranje na srijedu 17.2.2021. kako bismo pripremili naš yoga studio za lijep i ugodan boravak.

Želimo napomenuti da su epidemiološki uvjeti vrlo strogi te smo vrlo ograničeni brojem polaznika na satu, stoga ovim putem molimo i dalje prijave na sat putem maila nityayogastudio@gmail.com, u vremenu 8-13h za tekući dan (osim za subotu kada prijave primamo petkom).

Molimo prijave u navedenom terminu, a osobito vas molimo da nam u slučaju nemogućnosti dolaska na sat to javite do 14h za tekući dan, kako biste mjesto prepustili drugom polazniku.

Raspored smo malo promijenili kako bismo osigurali dovoljnu pauzu između satova, u skladu s epidemiološkim preporukama. Također, neke satove smo privremeno odgodili, a čim nam prilike to dopuste – isti će biti ponovno u rasporedu.

Raspored za ovaj tjedan kreće od srijede, no već idući tjedan smo s vama od ponedjeljka do petka, a naknadno i subotama. Molimo prije dolaska provjerite raspored zbog eventualnih izmjena.

Cjenik je promijenjen zbog znatno smanjenog broja polaznika po satu, molimo vas da provjerite nove cijene na našoj web stranici: nityastudio.com 

Zgrada u kojoj se nalazi naš studio je stambena pa vas stoga molimo da tiho prolazite kroz stubište uz poštivanje epidemioloških preporuka.

U slučaju bilo kakvih simptoma prehlade, gripe ili slično, molimo vas da uzmete pauzu od vježbanja te nam se javite na mail za zamrzavanje članarine.

Veselimo se vidjeti vas, veselimo se da možemo biti tu za vas i raditi ono što najviše volimo, dijeliti naša znanja i naše življenje yoge s vama za lijepu, zdravu i vedru budućnost.

Namaste,

Vaša Nitya