Opuštamo se i ozdravljamo u svijetu mašte. Kroz meditaciju i vizualizaciju umirujemo svoje misli i tijelo te odlazimo u nove sfere i nove svjetove u kojima ćemo utišati svoje misli i pronaći izgubljeni dio sebe.

S ovog susreta odlazite s malenom mandalom, koju smo naslikale samo za vas, koja će vam, uvijek kada je pogledate, biti podsjetnik na naš susret u kojem ste stvorili svoju najmekšu oazu.

Družimo se s tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, kišnim štapom, gongovima, šuškalicama, koshi zvonima i wind chimesom, šamanskim bubnjevima, oceanskim bubnjem, sensulom…

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Dobrobiti zvukoterapije su sljedeće:

ublažava bolove
pridonosi bržem oporavku u postoperativnom periodu
oslobađa od blokada
potiče kreativnost i intuiciju
donosi bolju koncentraciju
duboko opušta
podiže životnu energiju
harmonizira tijelo, duh i dušu
uspostavlja energetski balans
uravnotežuje moždane polutke
smanjuje stres i napetost.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaraju Andreja Sladoljev i Bani Sangat Kaur Gorana Grgac, certificirane terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama, gongovima i zvučnim vilicama.

Možete ponijeti jastučić i prekrivalo za oči ako vam je potrebno. Ne zaboravite uzeti i bočicu s vodom ili čajem. Ako nešto od toga nemate, imamo u studiju.

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: zvukoterapija.kamala@gmail.com, na brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010 ili preko privatne poruke na Fejsu.

Nakon prijave šaljemo vam podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto, a donacija za zvučnu kupku je 70 kn. Imajte na umu da nam se kupka brzo popuni.

Vrijeme: 20.10.2019. (nedjelja) 19 – 20 sati.

FB event: https://www.facebook.com/events/444278806445984/