TRE (Tension/tremor/trauma Release Exercises) vježbe koje je osmislio dr. David Berceli učinkovito pomažu tijelu da na svoj način, kroz prirodni mehanizam vibracija, otpusti zaostalu napetost iz mišića kao i živčanog sustava. Rezultat je najčešće veći osjećaj mira i staloženosti, dublja povezanost sa sobom i svojim tijelom te bolji san.

Na radionici učimo kako tremor pokrenuti, osloboditi ali i zaustaviti, vračajući time našem živčanom sustavu i psihi informaciju i osjećaj da smo (ponovno) u kontroli što povećava i naš kapacitet za nošenje s budućim stresom. Radionica traje dva sata, a za nju nije potrebno nikakvo predznanje niti posebna fizička sprema, a nisu bitne ni godine.

Trajanje: 2 h
Prijava obavezna putem maila: nityayogastudio@gmail.com
Vrijeme održavanja: 28.10.2023. od 10:30 do 12:30 sati

Rok za prijave:
* očekujemo veliki interes, a mjesta su ograničena pa stoga predlažemo najskorije prijave kako biste osigurali mjesto na ovoj korisnoj radionici

Cijena: 25 eur
Napomena: mjesto na radionici je rezervirano uplatom iznosa u cijelosti, na račun studija ili u prostorijama studija najkasnije do 20.10.2023.

Više o TRE-u:
https://youtu.be/Cre_xwI3Oxg

O voditelju:

Marin Tomaš je certificirani TRE provider po metodi Davida Bercelija, punopravni član EABP-a (European Associatin for Body Psychotherapy) i praktičar tjelesno orijentirane terapije s privatnom terapeutskom praksom u Zagrebu. Osim TRE edukacije završio je 6-godišnje školovanje u Centru za intergrativni razvoj za tjelesno orijentiranog terapeuta, školu obiteljskih konstelacija po Bertu Hellingeru te terapeutski trening koherentne tjelesne psihoterapije u Centru Snaga namjere.