Yoga nidra je tehnika svjesnog opuštanja, ne samo tijela, već i uma (misli, emocija i želja). No, osim opuštanja, ona nam istovremeno omogućuje ulazak u podsvijest i oslobađanje duboko potisnutih obrazaca ponašanja, koji onemogućavaju postizanje našeg „pravog Ja“.

Yoga nidra je stanje između budnosti i sna, koje nas povezuje sa podsvjesnim umom u kojem su skriveni naši ustaljeni obrasci ponašanja i impresije. Ulazak u podsvijest kroz Yoga nidru omogućuje nam utišavanje osjetila i povlačenje svijesti prema unutra, te duboko opuštanje na fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj razini, oslobađanje starih štetnih navika te negativnih misli koje nas blokiraju u postizanju unutarnjeg mira, sreće i zadovoljstva.

Stres i napetosti užurbanog načina života akumuliraju se na mišićnoj, emotivnoj i mentalnoj razini našeg organizma te utječu na naše zdravlje i ponašanje. Yoga nas uči da mir možemo postići samo iznutra, a ne izvana. Stoga, ako želimo postići mir oko sebe, najprije ga moramo pronaći unutar našeg tijela i uma. Jedna od tajni vlastite transformacije upravo je relaksacija na svim razinama našeg fizičkog i energetskog tijela.

Kroz tehniku Yoga nidre svjesno ćemo opuštati pojedine dijelove fizičkog tijela, dopuštajući prani (životnoj energiji) nesmetani protok, iscjeljujući bolne i napete dijelove tijela. Kroz vizualizaciju popraćenu zvučnim vibracijama različitih instrumenata raditi ćemo na otvaranju čakri (energetskih kotača smještenih uzduž kralježnice), te otvaranju uma za sankalpu, snažnu tehniku kojom se u stanju otvorenosti uma sije sjeme promjene koju želimo na fizičkom, emotivnom, karakternom ili duhovnom planu.

Voditelji: Ana i Kruno
* više o Kruni na webu: https://nityastudio.com/kruno/

Info:
* prijave na ovaj događaj su obavezne
* prijave molimo na mail: nityayogastudio@gmail.com
* mjesta su ograničena zbog opreme i cjelokupnog ugođaja pa molimo potvrdu rezervacije uplatom iznosa u cjelosti na račun studija ili direktno u studiju

Cijena: 80,00 KN / 10,62 EUR
(Cijena u EUR je obračunata prema fiksnom tečaju konverzije, definiranom od strane Vijeća Europske unije, koji iznosi 1 euro = 7,53450 kuna)

Vrijeme: Subota 26.11. od 18:30 do 19:30