Dragi naši,

dva i pol mjeseca odgađali smo izmjenu cjenika. Trudili smo se što duže zadržati postojeće cijene, koje su u ovom trenutku niže od ostalih centara.

Uslijed velikog porasta troškova režija i svih ostalih troškova poslovanja, primorani smo povisiti cijene i prilagoditi ih trenutnoj situaciji.

Znamo zašto smo tu i zašto nam se yoga uvukla u živote :). Isto tako vjerujemo da znate koliko smo svi mi učitelji ovdje u Nityi predani tome što radimo i koliko radimo na svom znanju. Iz godine u godinu kontinuirano se educiramo na najnaprednijim internacionalnim edukacijama. To ćemo nastaviti i idućih godina, ili zauvijek student, kako mi volimo za sebe reći :).

Također, Nitya Yoga prostor, jedan od najljepših i najprostranijih u lijepoj našoj, svima nama donosi jedan poseban mir. To je naša oaza, prostor u kojem se događaju nevjerojatne transformacije, gdje radimo na svom cjelokupnom zdravlju i gdje se osjećamo kao doma :).

Stoga se svim srcem nadamo da ćete i dalje nastaviti raditi na sebi i prije svega podržati sebe i svoje zdravlje, a onda i rad Nitya Yoge, vaše i naše oaze mira.

Novi cjenik koji vrijedi od 15.3.2022. je već neko vrijeme objavljen na webu.

Danas još vrijede cijene po starom cjeniku.

Namaste i želimo vam lijep ostatak tjedna.