Dragi naši,

prije svega, od sveg srca se želimo zahvaliti svima vama koji ste nam vašim predivnim porukama pružili podršku u trenutnoj situaciji. Hvala vam na interesu za online vježbanje.

Ovo je naš prvi online projekt i nadamo se da će vam se svidjeti, a kao i sve novo što radimo, vjerujemo da ćemo s vremenom biti sve bolji.

Ovaj tjedan smo objavili prvi sat online, Vinyasa All Levels. Do kraja tjedna u planu su još tri sata, a možda i četvrti koji nam je od posebnog značaja u ovoj situaciji u kojoj je mir dragocjen i od izuzetne važnosti.

Ako imate mogućnosti za vježbanje od doma, molimo podržite rad studija na ovaj način kako bismo i mi nakon svega nastavili s radom. Ako nemate nikakve mogućnosti nastaviti vježbati online s nama, molimo pošaljite nam mail na nityayogastudio@gmail.com naslova “zamrzavanje članarine” kako bismo zamrznuli vašu članarinu od 16.3. do ponovnog otvaranja.

Nastavljate li vježbati s nama online, molimo javite se također na navedeni mail naslova “online satovi” kako bismo vam poslali daljnje upute. U istom mailu nam pošaljite fotografiju vaše iskaznice s vidljivim datumom, a ako imate fb account, napišite nam i vaše fb ime kako bismo vas dodali u fb grupu Nitya Online, gdje ćemo objaviti raspored po danima i gdje ćemo moći podijeliti iskustva.

Također, ako vam je članarina istekla ili još niste naš član a želite nam se pridružiti, molimo pošaljite mail za više detalja.

VAŽNO!
Ako zbog novonastale situacije ili bilo koje druge privatne situacije, niste u mogućnosti uplatiti članarinu, molimo javite nam da vas svejedno uključimo. ♥️

Želimo vam svima mir, ljubav, zajedništvo i zdravlje.
🙏✨♥️