Budokon Yoga je stil Yoge osnovan od strane majstora borilačkih vještina i Yoga majstora Cameron Shaynea početkom 2001. godine. Budokon Yoga Primary Series sastoji se od 7 inteligentno sklopljenih dijelova sporih i kontroliranih pokreta.

S obzirom na znanost, umjetnost i filozofiju koja usklađuje klasičnu yogu, borilačke vještine, gimnastiku, kalisteniku, životinjsku kretnju i životnu znanost, ovaj stil preoblikovao je klasičnu yogu integrirajući cirkularne prijelaze s potpisom i spinalne valove s novo stvorenim položajima.

Unutar sekvence, Budokon Yoga Primary Series, pronaći ćete istezanje i položaje balansa, okretnost, mobilnost, fleksibilnost i snagu. Tehnika se uči kroz ponavljanje i preciznost, s naglaskom na tranzicije između položaja. Pridružite se Aniti na ovoj radionici koja će vas voditi kroz osnovnu seriju i kroz niz različitih pokreta što će vam donijeti neke nove spoznaje o mobilnosti tijela. Radionica je dostupna svim vježbačima koji žele istražiti nove oblike pokreta i provesti dio zimske subote na ovom super zanimljivom masterclassu.

O učiteljici:
Anita Buterin 2003. godine upoznaje yogu, od tada yoga postaje put kojim kroči i koji je nadahnjuje svakodnevno. Nakon predane dugogodišnje prakse, 2009. godine završava TT GaiaYoga školu u Zagrebu, kroz 200 sati obuke (TT200), a 2010. godine osnovnu obuku Thai-yoga masaže kod Davora Habera kroz koju produbljuje znanje o anatomiji i asistencijama.

Neprestana želja za daljnjim učenjem vodi je na novi put pa 2014. godine završava dodatnih 300 sati (TT500) u Om yoga školi kod Snježane Nine Vukas, obuka iz Vinyasa Flow yoge. 2016. godine završava 50 sati Yin yoga TT kod Sebastiana Pucelle i Murielle Burellier. 2017. završava 50 sati Budokon Yoga TT kod Cameron Shaynea, osnivača i majstora borilačkih vještina, yoge, kalistenike i životinjskih pokreta te godinu dana kasnije odlazi u Miami na Mobility training kod Cameron i Melayne Shayne.

Kroz svoju praksu i školovanje iz yoge, Anita uči od vrhunskih yoga učitelja kojima je zahvalna na nesebičnom prenošenju svoga znanja.

Cijena: 180 kn
Iznos je potrebno u cijelosti najkasnije do 10.2.
Uplatom na račun studija, vaše mjesto je rezervirano.

Broj mjesta je ograničen radi većeg opsega pokreta nego na klasičnim yoga satovima pa molimo prijave na vrijeme.

Prijave na mail: nityayogastudio@gmail.com

Vrijeme: Subota 15.2.2020. 10-13h

FB event: https://www.facebook.com/events/756283071527363/