Ovoga puta naći ćemo se u kratkoj neobičnoj meditaciji i nakon nje prepustiti se vibracijama instrumenata i naše energije.

Svakoga od nas u životu prate vidljivi i nevidljivi suputnici, podržavaju nas, čuvaju i bodre i osjećamo ih kao svoje anđele čuvare. U toj večeri spojit ćemo se s njima.

Blagdansko je vrijeme i doba darivanja, tako da s posebnom ljubavlju stvaramo poklone za vas.

Prepustit ćemo se vibracijama i zvukovima gongova, tibetanskih zdjela, kristalnih zdjela, kišnog štapa, šuškalica, koshi zvona, wind chimesa, šamanskog bubnja, oceanskog bubnja i sensule i vratiti se u stanje ravnoteže i životne radosti.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Dobrobiti zvukoterapije su sljedeće:

ublažava bolove
pridonosi bržem oporavku u postoperativnom periodu
oslobađa od blokada
potiče kreativnost i intuiciju
donosi bolju koncentraciju
duboko opušta
podiže životnu energiju
harmonizira tijelo, duh i dušu
uspostavlja energetski balans
uravnotežuje moždane polutke
smanjuje stres i napetost.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaraju Andreja Sladoljev i Bani Sangat Kaur Gorana Grgac, certificirane terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama, gongovima i zvučnim vilicama.

Možete ponijeti jastučić i prekrivalo za oči ako vam je potrebno. Ne zaboravite uzeti i bočicu s vodom ili čajem. Ako nešto od toga nemate, ima u studiju.

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: zvukoterapija.kamala@gmail.com, na brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010 ili preko privatne poruke na Fejsu.

Vrijeme: 21.12.2019. 20:00 – 21:15h

Fb event: https://www.facebook.com/events/427590708187609/

Vrijeme: 22.12.2019. 18:45 – 20:00h

Fb event: https://www.facebook.com/events/518247165698228/