Srdačno vas pozivamo na jedinstvenu radionicu akupresure i refleksologije na kojoj će vam Željka Ciganović, magistra znanosti joge, na jednostavan način približiti drevna znanja o akupresuri te vas naučiti kako je sami možete primjenjivati na sebi i svojim bližnjima.

Akupresura je drevna azijska prirodna metoda liječenja pritiskom na određene točke na tijelu. Cilj joj je izbacivanje toksina, uklanjanje tegoba te uspostavljanje sveukupne ravnoteže. Novija i jednostavnija, srodna joj tehnika, je refleksologija pomoću koje tretiramo refleksne zone na dlanovima, stopalima te uškama.

Na radionici ćete imati priliku naučiti kako pomoću ove dvije prekrasne tehnike možete ukloniti najčešće zdravstvene tegobe. Pritiskom na točno određene točke na tijelu ubrzo ćete osjetiti sve dobrobiti ovih tehnika! Recite zbogom glavoboljama, bolovima u leđima, vratu, očima, želucu, poboljšajte koncentraciju, pamćenje, raspoloženje i sveukupno zdravlje te samim time i radni učinak.

Ukratko o predavačici:

Željka Ciganović, mag.oec., M.Sc. (Yoga), MBA (HRM), trenutno je na doktorskom studiju jogijske znanosti u Indiji, savjetnica za jogu i prirodnu medicinu.

Željka se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. Već dugi niz godina živi i djeluje u Indiji, sa čestim posjetima Hrvatskoj i Europi. Bavi se jogom, naturopatijom, akupresurom i refleksologijom te Divine Healingom po sustavu Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha.

U Indiji je završila je magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika. Cilj joj je da polaznici njenih radionica te čitatelji njenih članaka počnu primjenjivati njene
jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.

Pridružite nam se i dopustite da vam pomognemo smoći snage za promjene za kojima ste oduvijek žudili. Neka vam svaki trenutak bude ispunjen novim životnim pobjedama!

Na ovu radionicu primamo samo 10 polaznika kako bi se voditeljica mogla svima kvalitetno posvetiti i prenijeti praktična znanja.

Prijave molimo najkasnije do 18.11. na mail – nityayogastudio@gmail.com uz obaveznu rezervaciju mjesta uplatom u studiju ili na račun studija.

Cijena radionice je 180 kn.

Vrijeme: Subota 23.11.2019. 10 – 14h

FB event: https://www.facebook.com/events/794335960994871/