Bowspring Yoga Masterclass w Barbara Jukopila

Bowspring yoga je mekana praksa u kojoj ćete jednako aktivirati prednju i stražnju stranu tijela te fasciju – tanku ovojnicu koja prožima cijelo naše tijelo i u kojoj između ostalog pohranjujemo i naše emocije.

Bowspring yoga je nastala na temelju znanosti biomehanike, anatomije i energetskih strujanja u tijelu i radi na nesvjesnim posturalnim obrascima te nam daje novu, vibrirajuću energiju koja slobodno struji tijelom te dubinski revitalizira i hrani.

Zbog svega toga Bowspring ima terapeutski učinak na zdravstvene probleme, ozljede vezane za mišiće ili kosti, a pogotovo se preporučuje onima s bolovima u donjem dijelu leđa, problemima s kukovima, ozljedama koljena ili ramena.

Bowspring vježbanje je za svakoga, bez obzira na prethodno iskustvo

Zabavit ćemo se superzabavnim inverzijama i nekim potpuno novim asanama koje nudi ovaj suvremeni stil joge. Koristit ćemo zid, ali i raditi u paru.

O Barbari:

Barbara je certificirana učiteljica yoge (YTT-200) koja je svoju obuku završila 2014. u GaiaYoga školi, gdje trenutno završava naprednu 500-satnu obuku. Uz to je i certificirana učiteljica prenatalne yoge (GaiaYoga RPYS) te certificirana učiteljica Shakti yoga meditacije.

Za svoje prve yoga korake zahvaljuje Sandri D. Bianco, Marcu Biancu, Ani Pavlaković, Ivi Mertić, Andrei Vidas i Snježani Nini Vukas.

Od 2010. predano i sa srcem vježba dinamične stilove, a znanje produbljuje pohađanjem radionica svjetski priznatih učitelja kao što su Neil Barker, Javier Castro Alonso, David Swenson, Sonja Rzepski, Sunil Sharma, Kamal Sigh, Swami Suryananda, Jadranko Miklec i ostali.

2014. godine zaljubljuje se u Bowspring stil te se od tada redovno usavršava na radionicama i učiteljskim intenzivima pod vodstvom osnivača Desi Springer i Johna Frienda.

Za Barbaru je yoga danas puno više od fizičke vježbe asana. To je način življenja koji podučava i dijeli s drugima. Važan dio njezine osobne prakse su vježbe disanja (pranayama) i meditacija, koju prakticira pod mentorstvom Anande Vidović, s kojom 2018. završava i edukaciju za učiteljicu meditacije.

Prijave molimo na mail:
nityayogastudio@gmail.com

Cijena ovog masterclassa je 150 kn i potrebno je uplatiti u studiju najkasnije do 10.11.2019.

Vrijeme: 16.11.2019. 18-20h

FB event: https://www.facebook.com/events/818927335194496/