Često nismo svjesni koliko nam jedna jednostavna misao, kao što je zahvalnost, može promijeniti život na bolje. Njezina je moć ogromna i u stanju je učiniti nas sretnijim, produktivnijim i uspješnijim osobama. Ako smo u životu sretni i radosni, tada nas izražavanje zahvalnosti potiče na još veću radost i sreću. Tolika je njezina moć!

Zbog užurbanog načina života vrlo često nemamo dovoljno vremena za tišinu i razmišljanje o blagoslovima života, a kvaliteta našeg života ovisi o tome gdje usmjeravamo svoju energiju, svoju pažnju i svoje misli.

Zato ćemo se prisjetiti kako kroz zahvalnost možemo živjeti mirnim, vedrim i kreativnim načinom života u kojem nam se tada otvaraju vrata i mnogim drugim životnim darovima.

I s ovog susreta otići ćete s darom koji će vas uvijek iznova podsjećati da je zahvalnost najjača molitva i put ka sretnijem životu.

Prepustit ćemo se vibracijama i zvukovima gongova, tibetanskih zdjela, kristalnih zdjela, kišnog štapa, šuškalica, koshi zvona, wind chimesa, šamanskog bubnja, oceanskog bubnja i sensule i vratiti se u stanje ravnoteže i životne radosti.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Dobrobiti zvukoterapije su sljedeće:

– ublažava bolove
– pridonosi bržem oporavku u postoperativnom periodu
– oslobađa od blokada
– potiče kreativnost i intuiciju
– donosi bolju koncentraciju
– duboko opušta
– podiže životnu energiju
– harmonizira tijelo, duh i dušu
– uspostavlja energetski balans
– uravnotežuje moždane polutke
– smanjuje stres i napetost.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaraju Andreja Sladoljev i Bani Sangat Kaur Gorana Grgac, certificirane terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama, gongovima i zvučnim vilicama.

Možete ponijeti jastučić i prekrivalo za oči ako vam je potrebno. Ne zaboravite uzeti i bočicu s vodom ili čajem. Ako nešto od toga nemate, ima u studiju.

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: zvukoterapija.kamala@gmail.com, na brojeve: Andreja 098-910-2572, Gorana 091-233-2010 ili preko privatne poruke na Fejsu.

Nakon prijave šaljemo vam podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto, a donacija za zvučnu kupku je 70 kn. Imajte na umu da nam se kupka brzo popuni.

Vrijeme: 10.11.2019. (nedjelja) 19 – 20 sati.

FB event: https://www.facebook.com/events/486841061916700/