Dodir je vrlo važan element ljudskog razvoja. Djeluje smirujuće, opušta, smanjuje stres, ubrzani rad srca, tlak, ima terapeutske efekte – donosi olakšanje kod boli, doprinosi emocionalnoj stabilnost.

Svakodnevni dodir je potreban jer se čovjek osjeća bolje, opuštenije, zadovoljnije. Svi imamo i često primjenjujemo intuiciju da bližnjima ili prijateljima olakšamo napetost ili bolove u vratu, ramenima, leđima, stopalima.

Na ovoj radionici ćemo pokazati kako tu intuitivnu masažu učiniti još efikasnijom, ugodnijom, raznovrsnijom…intuiciju nadograditi tehnikom i obogatiti postojeći intuitivni opus.

Sve tehnike koje ćemo pokazati su jednostavne ali efikasne i ne zahtijevaju posebno predznanje. Pokazat ćemo kako ih primijeniti u realnim „kućnim“ uvjetima (na podu, stolcu, kauču, i sl.).

Također ćemo pokazati vježbe i tehnike samopomoći, vježbe istezanja i opuštanja.

Predavač: Hrvoje Laktić

Hrvoje se godinama kroz razne sportske aktivnosti bavi radom na tijelu. Susrevši se s Thai masažom iskusio je, njemu do tada nov, način cjelovitog i blagotvornog djelovanja na tijelo i um. 

U njemu se stvorila jaka želja, a vrlo brzo i čvrta odluka da što bolje upozna i nauči tu divnu vještinu. Učeći sve više i pohadjajući brojne radionice i seminare kod svojih učitelja Valentine Kraljev, Davora Habera, Boba Haddada i drugih, te ulazeći sve više i dublje u Thai, sve mu je jasnije postajalo da je pred njim put cjeloživotnog učenja i rada na sebi. Kaže da to i jest ono što Thai, izmedju ostalog, čini toliko privlačnim i lijepim. Širina Thaija, uz sve mogućnosti učenja i dobrobiti koje pruža primatelju, istovremeno pruža i davatelju. 

Hrvoje kroz praksu nastoji ljudima prenijeti svoje iskustvo i postići da se osjećaju bolje. To mu je želja i namjera koju nastoji ostvariti ne samo kroz Thai masažu već i ostale tehnike koje prakticira, poput sportske i klasične masaže. Smatra da je pristup uvijek isti, jer je bit dobra namjera i želja da se na kraju primatelj osjeća bolje, samo se tehnike kojima to nastojimo postići razlikuju ovisno o vrsti masaže koju primjenjujemo.

Cijena radionice iznosi 150 kn. Akontacija koju je potrebno uplatiti najkasnije do 20.10. je 50 kn.

Uplate su moguće u gotovini ili na žiro račun:
MASAŽE LAKTIĆ – IBAN HR3123400091160491569 

Prijave na: 
* mail: hrvoje.laktic@gmail.com
* mobitel: 091 200 68 67

Mjesta su ograničena pa kako ne biste propustili mjesto na ovoj korisnoj i jako zanimljivoj radionici – prijavite se na vrijeme.

Vrijeme: 27.10.2019. (nedjelja) 10 – 12:30 sati.

FB event: https://www.facebook.com/events/888423141539947/