Prenatal yoga je zamišljena kao fluidni, nježan sat namijenjen trudnicama kako bi se u ovom posebnom razdoblju života posvetile sebi, svom tijelu i bebi.

Prenatal yoga ima blagotvoran učinak na sve promjene koje se u razdoblju trudnoće događaju u ženskom tijelu, kako u fizičkom, tako i u emotivnom pogledu. Pomaže ženama otkloniti napetosti, bolove u kralježnici i zdjelici, oticanje zglobova, a pozitivno utječe na hormonalne promjene, fleksibilnost, cirkulaciju i miran san.

Za vrijeme sata služimo se raznim pomagalima kako bi trudnicama i njihovim bebama bilo što ugodnije i ljepše na ovim posebnim satovima 🙂

Satovi ce se održavati ponedjeljkom i srijedom od 9:30 do 10:30 h. Primamo predprijave na mail – nityayogastudio@gmail.com ili putem naše fb stranice.

Prvi, probni sat je free.

U razdoblju od 1.5. do 1.6. vrijedi i promotivna pogodnost za prenatal satove/članarine pa u tom razdoblju možete kupiti prvu članarinu za 8 dolazaka u trajanju od 30 dana za 210 kn.

Satove vodi cetrificirana yoga učiteljica (TT200) i Prenatal yoga učiteljica – Vanja Ćirić.

Vise o Vanji:

Vanja je od samog djetinjstva bila povezana s plesom i pokretom. Pohađala je dramsku grupu u ZeKaeMu i završila Školu za ritmiku i ples. Ipak odrastanje u kazalištu odvelo ju je upravo u tom smjeru, pa je završila Akademiju dramske umjetnosti i danas je kao glumica stalni član ansambla Komedije.

Ljubav prema pokretu nastavila je njegovati kroz yogu – u početku kao privatnu praksu, ali onda svoje znanje produbljuje kroz obuku za učitelje u Gaia yoga školi, te 2014.god. završava TT 200 i 2018. Prenatal i postnatal yogu kod svoje učiteljice Sandre D. Bianco.

Patanjalijeva sutra SHTIRA SUKHAM ASANAM ( stabilan ugodan položaj ) provlači joj se na njenom yogijskom putu kao životna filozofija. Jer kako na prostirci, tako i u životu, važno je da smo postojani, sretni, da nađemo zadovoljstvo i mir na svom putu osobnog i duhovnog razvoja.