U Nitya Yoga Studiju od ovog proljeća uvodimo masaže. Naš partner su Masaže Laktić, a naručiti se možete na Thai, sportske i klasične masaže.

Thai masaža

Thai masaža je kombinacija pritisaka (akupresure) i istezanja (različitih vrsta i intenziteta), te rada na energetskim linijama. Radi se bez ulja na prostirci na podu, a primatelj je odjeven u ugodnu odjeću koja ne spriječava pokret. Svaka masaža koncipirana je pojedinačno za svakog primatelja ovisno o njegovom/njezinom zdravstvenom i fizičkom stanju ili ograničenjima.

Thai masaža je vrlo opuštajuća, ali prema potrebi može biti i terapeutska, bilo da je u pitanju fizički problem ili stres, odnosno njegove posljedice.

Sportska masaža

Sportska masaža je vrlo korisna za sve koji se bave sportom, aktivno ili rekreativno, ali i za sve one koji se bave intenzivnim fizičkim radom jer je usmjerena na pripremu tijela za predstojeći napor ili pak za oporavak od napora, ovisno o tome kada se i kako radi. Brza je i energična u usporedbi s ostalim masažama, a također uključuje i istezanja.

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža čije opće djelovanje dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Može se podijeliti na smirujuću i energizirajuću, ovisno o tempu i snazi pritiska.

U svim navedenim masažama koriste se različite tehnike i pristupi, ali sve imaju isti cilj, a taj je opustiti ili energizirati, ovisno o potrebama i stanju tijela, te dovesti tijelo u ravnotežu i ublažiti ili ukloniti posljedice stresa.

Hrvoje Laktić

Hrvoje se godinama kroz razne sportske aktivnosti bavi radom na tijelu. Susrevši se s Thai masažom iskusio je, njemu do tada nov, način cjelovitog i blagotvornog djelovanja na tijelo i um.

U njemu se stvorila jaka želja, a vrlo brzo i čvrta odluka da što bolje upozna i nauči tu divnu vještinu. Učeći sve više i pohadjajući brojne radionice i seminare kod svojih učitelja Valentine Kraljev, Davora Habera, Boba Haddada i drugih, te ulazeći sve više i dublje u Thai, sve mu je jasnije postajalo da je pred njim put cjeloživotnog učenja i rada na sebi. Kaže da to i jest ono što Thai, izmedju ostalog, čini toliko privlačnim i lijepim. Širina Thaija, uz sve mogućnosti učenja i dobrobiti koje pruža primatelju, istovremeno pruža i davatelju.

Hrvoje kroz praksu nastoji ljudima prenijeti svoje iskustvo i postići da se osjećaju bolje. To mu je želja i namjera koju nastoji ostvariti ne samo kroz Thai masažu već i ostale tehnike koje prakticira, poput sportske i klasične masaže. Smatra da je pristup uvijek isti, jer je bit dobra namjera i želja da se na kraju primatelj osjeća bolje, samo se tehnike kojima to nastojimo postići razlikuju ovisno o vrsti masaže koju primjenjujemo.

Cijene

Masaža Cijena
Thai 90 min 280,00 kn
Thai 120 min 330,00 kn
Sportska 60 min 210,00 kn
Klasična 60 min 180,00 kn
HL specijal 75 min 230,00 kn
Leđa, vrat, glava 45 min 150,00 kn
Leđa 30 min 120,00 kn
Paketi*Cijena
Paket 3 Thai masaže 90 min 690,00 kn
Paket 3 Thai masaže 120 min 790,00 kn
Paket 3 HL 75 min 550,00 kn

*masaže iz paketa uplaćuju se odjednom i moraju se iskoristiti unutar 30 dana od dana uplate

Kontakt

091 200 68 67
www.facebook.com/masazelaktic